• +45 93 89 74 00
  • info@traeningshuset-lind.dk

BOOTCAMP

BOOTCAMP

Svag og slap, blev til stærk og glad.

I foråret 2019 lavede vi TræningsHusets første BOOTCAMP, som endte med at blive en kæmpe succes! 10 fantastiske piger tilmeldte sig, og gav sig fuldt ud i 8 uger, sammen med Helene, som personlig træner. De kæmpede side om side på intensive hold, og 8 uger senere, stod de alle stærkere og var blevet klogere på dem selv, deres vaner og livsstil.

I får nu lov til at møde Mette, som var en af de første deltagere, og I får et indblik i hendes oplevelse med hendes BOOTCAMP:

”Jeg havde i en længere periode dyrket yoga, hvilket jeg virkelig elsker, men jeg kunne mærke at min krop var svag og slap når jeg var afsted. Jeg var blevet træt af at løbe, og havde en indre kamp med mig selv når jeg skulle afsted. Min samvittighed blev plaget, fordi jeg godt vidste at kroppen ikke havde det super godt, og jeg var godt klar over at der skulle gøres noget for at det skulle blive bedre.

Så efter en længere, indre dialog med mig selv, besluttede jeg mig for at melde mig til TræningsHusets BOOTCAMP. Jeg tænkte at jeg havde brug for at blive ”holdt lidt i hånden”, for at jeg kunne komme i gang med noget seriøs træning. Så er hold med personlig træner, og andre som var i samme båd, virkede som en god ide. For at være helt ærligt, så turde jeg heller ikke ”bare” at blive medlem, for de tanker jeg havde om et træningscenter, var måske ikke helt så positive…

Lige som så mange andre, havde jeg en forestilling om hvordan det ville være i et træningscenter, og derfor var det meget grænseoverskridende den første gang, jeg skulle ned til min indledende samtale med Helene. Min tanker var især styret omkring de andre i centret. Jeg frygtede at jeg ville falde helt igennem, og slet ikke passe ind. Jeg tænkte om de andre på holdet, ville være super-fitte og virkelig veltrænet, og jeg ville stå tilbage i hjørnet, og slet ikke kunne følge med.

Heldigvis var den reelle oplevelse en helt anden.

De andre på holdet, var magen til mig. Der var ikke den store forskel. Vi havde individuelle mål med forløbet, vi var forskellige størrelser, nogen var gode til noget, og andre til noget andet. Så alt i alt, var vi ens, og alle deltog på lige fod. Det samme med de andre medlemmer i centret. Man bliver virkelig taget godt imod når man kommer, både af instruktører og medlemmer. Jeg har endda oplevet at et andet medlem, kom og gav hånd og sagde velkommen, den første gang jeg var med på et hold – det er da stort. Det fællesskab jeg oplever, er fantastisk. Man møder altid nogen man kender når man er afsted, så det sociale aspekt i det, har også en stor betydning for mig.

De 8 uger, gav mig virkelig det spark jeg havde brug for. Det gav mig stor indsigt i hvordan, og hvor skidt, min krop egentlig havde det. Det var en øjenåbner, da gav et kæmpe boost, til at gøre noget for mig selv og min liv fremadrettet.

I dag er jeg både stærkere og meget gladere. Jeg har ingen smerter i knæene og heller ikke i ryggen. Jeg er blevet bedre til yoga, som jeg nu nyder endnu mere end før. Og jeg har ikke dårlig samvittighed mere, for nu kommer jeg afsted til træning”.

BOOTCAMP – EFTERÅR.

Vi starter nu en ny omgang BOOTCAMP i TræningsHuset. Så hvis du skal have den samme oplevelse som Mette, så skal du ikke tøve – der er nemlig begrænset plads på holdet.

Vi tilbyder dig 8 uger, med 8 gange personlig træning, hvor der er fuld fokus på dig, og KUN DIG! Vi tilpasser forløbet, efter dine mål og vi vil ikke lade dig fejle. Vi vil være din eksterne motivater, når tingene ser sortest ud, og vi vil sørge for at du kommer på rette spor. Vi vil sørge for at pulsen kommer op, og kroppen bliver stærkere og bedre. Vi vil skabe et fællesskab, hvor det er tilladt at være som man er, og vi sørger for at alle kan være med.

Lyder det som et spændende forløb?

Så kan du læse endnu mere HER.

Vi starter indledende samtaler op i uge 41 og træningen starter i uge 43.

traeningshuset

Leave a Reply