fbpx
  • +93 89 74 00
  • info@traeningshuset-lind.dk

Kostsamtaler

Kostsamtaler


Individuel kostsamtale:

Her har du mulighed for en enkelt samtale, hvor kan være fokus på det du ønsker, lige meget om det er et vægttab, livsstilsændring eller generel sundhed. Der tages udgangspunkt i samtaler, hvor vi i fællesskab finder ud af hvad det er du ønsker, hvor meget du reelt har overskud til at ændre, og vi laver en målsætning der er realistisk for netop dig.

Pris: 599,-.

Forløb:

Der er også mulighed for at sammensætte et helt forløb der er tilpasset dine behov og dine ønsker. Vi sammensætter et forløb hvor vi mødes gentagene gange – hvor mange gange, er helt op til dig. Her har vi mulighed for at arbejde i små skridt, vi kan lave opfølgninger om det går som forventet, sætte delmål op for hvad du skal nå fra gang til gang og vi kan følge din udvikling (mål, vægt og fedt %). Det er også muligt at sammensætte et forløb som både indeholder kostsamtaler og aftaler med træningsinstruktør.

Erfaring:

Vores uddannet kost- og sundhedscoach har gennem mange år vejledt og rådgivet indenfor kost- og livstilsændringer. Hun har flere års erfaring med at vejlede individuelt men også i større grupper. Det er derfor også muligt at sammensætte et forløb for hele familien.

Pris: Afhænger af længde på forløb.

Mere info:

Send os en mail, hvis du ønsker at booke en tid, eller hvis du vil høre mere om vores tilbud, så vender vores kost- og sundhedscoach tilbage til dig hurtigst muligt.