• +45 93 89 74 00
  • info@traeningshuset-lind.dk

Personlig træning & kostvejledning

Personlig træning & kostvejledning


Personlig træning:

En hel times træning, hvor der er fokus kun på dig. Din træner sammensætter et træningsprogram, hvor du virkelig får sved på panden og får udfordret dig selv og din krop. Træningen tilpasses dig og de ønsker du har, men træneren skal nok presse, motivere dig og skubbe til dine fysiske grænser. Du kan både vælge Træningsinstruktør eller fysioterapeut som din træner, hvis du har skader du skal træne på trods af, eller hvis du ønsker et genoptræningsforløb.

Individuel kostsamtale:

Her har du mulighed for en enkelt samtale, hvor kan være fokus på det du ønsker, lige meget om det er et vægttab, livsstilsændring eller generel sundhed. Der tages udgangspunkt i samtaler, hvor vi i fællesskab finder ud af hvad det er du ønsker, hvor meget du reelt har overskud til at ændre, og vi laver en målsætning der er realistisk for netop dig.

Forløb:

Der er også mulighed for at sammensætte et helt forløb der er tilpasset dine behov og dine ønsker. Vi sammensætter et forløb hvor vi mødes gentagene gange – hvor mange gange, er helt op til dig. Her har vi mulighed for at arbejde i små skridt, vi kan lave opfølgninger om det går som forventet, sætte delmål op for hvad du skal nå fra gang til gang og vi kan følge din udvikling (mål, vægt og fedt %). Det er også muligt at sammensætte et forløb som både indeholder kostsamtaler og aftaler med personlig træning

Her i TræningsHuset er vi 2 trænere som laver personlige træningsforløb. 

Lene Gildbjerg th., er uddannet fysioterapeut og er specialist indenfor skader, skadesforebyggende træning og har flere års erfaring. Helene Klint tv., er uddannet træningsinstruktør og har specialiseret sig indenfor vægttab, sundhed og generel træning.

Vi vil altid sørge for at dit træningsforløb så effektivt, at du vil komme tættere på dine mål. I et forløb hos os, får du altid :

⚫ 1 x indledende samtale, før opstart på forløbet. På denne måde sikrer vi os at vi kender lidt til dig og dine evt. skavanker, mål, og finder ud af hvilken vej vi skal gå ift. træning og vejledning.

⚫ 1 x træning/samtale = 60 minutter, hvor der er fuld fokus på dig.

⚫ Fedt % målinger ved hver session, så vi kan følge din udvikling.

⚫ Yderst professionel vejlending.

Det er vigtigt for os begge at forløbet bliver tilpasset den enkelte, så vi i fællesskab kan nå de mål DU har for træningen. Vores personlige træningsforløb, kan indeholde lige netop det du ønsker, og kan kombineres så du til slut står med en viden og en følelse af at du kan stå på egne ben. Vi kombinerer gerne træningen med kostsamtaler eller fysioterapeutiske undersøgelser – du bestemmer. Vi tilpasser det hele til DIG.

Vi har flere forskellige pakker, vi kan tilbyde dig :

1 times personlig træning eller vejledning – 699,-

5 timers pakke – 3145,- (få 50% rabat på 1 time,-)

10 timers pakke – 6.290,- (få 100% rabat på 1 time)

Træning i par

Er I 2 der træner sammen, får I begge 25% rabat oveni, hvis I vælger en 5 eller 10 timers pakke. Dvs. at prisen kun er:

2358,75,- for en 5 timers pakke

4717,50,- for en 10 timers pakke

Send os gerne en mail, så vi kan aftale et møde, hvor vi kan finde ud af hvordan vi kan hjælpe netop dig – info@th-lind.dk.