• +45 93 89 74 00
  • info@traeningshuset-lind.dk

Vi tilbyder

Vi tilbyder


Familievenligt center:

TræningsHuset tilbyder træning til hele familien i trygge og rare omgivelser. Centeret er familievenligt indrettet og vi har stor fokus på at der både er plads til forældre men også til jeres børn – bl.a. har vi et stort og lyst børnerum, hvor der er frit udsyn til hele centeret, og både børn og forældre kan se hinanden under træningen.

Proffesionel vejledning:

TræningsHuset tilbyder fysioterapeutisk træning, genoptræning, kostsamtaler, cirkeltræning samt forskellige hold såsom Seniortræning, Bike, Stram Op, Ryg hold og lignende. Alt dette er med henblik på at hjælpe vores medlemmer til et sundere og mere aktivt liv.

Centrets indretning:

TræningsHusets træningsområde er indrettet med et fitnessområde, som bl.a. omfatter et stort cirkeltræningsområde, masser af løbebånd, kondicykler og crosstrainere. Desuden har vi også et større område med håndvægte, vægtstænger samt kettlebells. Vores styrketræningsmaskiner er af høj kvalitet, og vi sætter vedligeholdelsen af dem højt, så vi sikrer dig den bedste træningsoplevelse når du er i centret. Du har mulighed for at trække dig lidt tilbage og strække ud eller lave gulvøvelser i vores udstrækningsrum. Her er der ro og fred, og du har mulighed for at træne uforstyrret.