• +45 93 89 74 00
  • info@traeningshuset-lind.dk

Datapolitik

Datapolitik


Persondatapolitik:

Når du opretter et medlemskab i TræningsHuset -Lind ApS accepterer du, at TræningsHuset -Lind ApS indsamler og behandler oplysninger om dig. Hos  TræningsHuset -Lind ApS indsamler og behandler vi kun de oplysninger, der er nødvendige for at administrere dit medlemskab og for at levere vores ydelser til dig, som for eksempel ved tilkøb af personlig træning eller kostvejledning. TræningsHuset -Lind ApS anvender ikke oplysningerne til andre formål.
Opbevaringsperiode:

TræningsHuset -Lind ApS opbevarer oplysningerne om dig i op til 3 år efter dit medlemskab er ophørt. Herefter vil alle oplysninger blive slettet eller anonymiseret på en sådan måde, at oplysningerne ikke længere kan identificere dig.

 

Dine rettigheder:

Når TræningsHuset -Lind ApS registrerer oplysninger om dig, har du ret til at,

  • få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig
  • gøre indsigelse mod at indsamlingen og behandlingen af dine oplysninger finder sted
  • få oplysninger, der er vildledende eller urigtige, rettet eller slettet

Du har også ret til at klage til Datatilsynet over TræningsHuset -Lind ApS behandling af dine oplysninger.

 

Kontaktoplysninger:

Spørgsmål og henvendelser vedrørende TræningsHuset -Lind ApS behandling af dine oplysninger skal ske til TræningsHuset -Lind ApS, Vejlevej 1, Lind, 7400 Herning.

 

Videoovervågningspolitik:

Hos TræningsHuset -Lind ApS har vi stor tillid til, at vores kunder er ærlige og følger vores husregler. Derfor anvender vi kun i meget begrænset omfang video som dokumentation – det værende i tilfælde af tyveri/overfald hos medlemmer og ansatte. Vi gemmer optagelserne i op til 4 uger efter optagelsesdato.