• +45 93 89 74 00
  • info@traeningshuset-lind.dk

Hot Yoga

Hot Yoga

HOT YOGA – den ultimative fusion af bevægelse og velvære!

Hot Yoga er den ‘almindelige’ yoga, som du elsker, praktiseret i en opvarmet sal, hvor temperaturen reguleres til mellem 32 og 38 grader takket være infrarøde varmepaneler. Denne innovative tilgang giver dig mulighed for at fordybe dig i din yoga som aldrig før.

Den infrarøde varme er en del af de varmestråler, som solen udsender. Den trænger dybt ind i din krop, opvarmer dig indefra og forvandler din yoga træning. Mens din krop arbejder i denne opvarmede atmosfære, bliver din yoga træning på én gang mere intens, og samtidig beroliger varmen fra de infrarøde varmepaneler dine stramme og spændte muskler, og du vil opleve en større fleksibilitet.

Resultatet? En skøn afslappethed og fornyet energi i din krop efter hver Hot Yoga time.

Men det stopper ikke her! Hot Yoga har utallige sundhedsmæssige fordele:

– Øger din blodcirkulation

– Styrker dit immunforsvar

– Øger stofskiftet i dine celler

– Afgifter din krop fra skadelige stoffer

– Fremmer hudens naturlige af- og udrensning, hvilket giver dig en mere strålende og spændstig hud

– Lindrer eventuelle ledsmerter og stivhed

– Reducerer symptomer på stress, angst og depression

Hot Yoga er ikke kun en træningsoplevelse, det er en holistisk sundhedsoplevelse. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, kan Hot Yoga være det skridt, der hjælper dig med at opnå balance og trivsel i dit liv.

Vores hold sal bliver udstyret med infrarøde varmepaneler, der vil skabe den perfekte opvarmede atmosfære til din træning.

Hot Yoga holdene kommer til at ligge som de sidste hold i løbet af dagen. Dette giver vores opvarmede sal mulighed for at køle ned til det næste hold i salen som ikke er HOT.

For kun 399/349 kroner om måneden får du adgang til vores Hot Yoga-hold OG vores nuværende træningshold samt fri adgang til vores fitnesscenter får du med i prisen. Vælg DELUXE medlemskabet når du melder dig ind.

Alternativ kan du købe et 10 turskort KUN til Hot Yoga (1.000kr).

Det er den ultimative værdi for dig og din træning!

KLIK HER for at tilmelde dig.

Vores HOT YOGA team:

Zinna:

Mit navn er Zinna og jeg er 44 år, bor i Gjellerup med min mand og vores tvillinger. For mig er både fysisk bevægelse og indre udvikling altafgørende for min trivsel. Jeg har gennem mit liv oplevet mange udfordringer med mit helbred i form af flere diskusprolaps, rygoperation mm. Men Yogaen har været et afgørende vendepunkt i mit liv. Dog blev jeg først fanget af det, da jeg prøvende Hot Yoga. For mig er den infrarøde varme smertelindrende og giver mig øget frihed i mine bevægelser. Det er enormt vigtigt for mig at videregive, at yoga er for alle, der har lyst til at lære sin krop bedre at kende og udvikle sig. Det handler ikke om at være enormt smidig og fleksibel, det handler udelukkende om at arbejde ud fra sit eget udgangspunkt.

Jeg har dyrket hot yoga de sidste 5 år og undervist yoga i knap 2 år. Lige nu er jeg i gang med en yoga uddannelse hos Fitness Institute. Jeg elsker hvordan yogaens blide form kan give mig indre ro og totalt afslappethed, og samtidig kan jeg gennem den mere fysisk krævende yoga supplere med styrke og robusthed. Jeg håber at se dig i varmen.

Karina:

Yin Yoga er mange ting, men jeg elsker især den indre rejse.
Når vi fordyber os i vores krop,
Vi får så fin en adgang til den indre verden.
Min undervisningsstil er mindfuld, blid, nærende og med masser af tid til at lytte til, hvad der rører sig i øjeblikket.

Målet er at opnå en god balance i krop og sind, som kan komme dig til gode både på yogamåtten og i dit hverdagsliv.

Jeg glæder mig til at undervise dig.

Maria :

Jeg hedder Maria, er 37 år og bor i Gjellerup med min mand og børn. Jeg er selv vokset op i Lind, så jeg kender området godt.

For mig skal yoga give positiv bevægelse af kroppen. Jeg elsker at der altid er en variation af stillinger, så de kan tilpasses, hvor man er i sin praksis. Selv med diverse skavanker, eller stive led, så er der mange muligheder i yoga.

Jeg har en 200 timers YTT uddannelse fra Hot Yoga Copenhagen i Hatha, Vinyasa og Yin. Jeg elsker yoga og er selv dybt afhængig af det, da det gør så meget godt for min krop.