• +45 93 89 74 00
  • info@traeningshuset-lind.dk

Kompressionsterapi

Kompressionsterapi


Kompressionsterapi:

TræningsHuset tilbyder kompressionsterapi i form af lymfepres/drænage. Formålet er at afhjælpe hævelse/ødemer, spændt væv/stivhed, smerter samt ømhed i arme eller ben.

Lymfeødem kan opstå som primært eller sekundært ødem. Primært lymfeødem opstår uden kendt årsag og kan være arveligt medfødt. Sekundært lymfeødem kan forekomme efter et traume/fraktur, en ulykke, en operation eller efter kræftbehandling.

Lymfepres/drænage, også kaldes kompressionsterapi, kan afhjælpe ovenstående problematikker. Kompressionsterapi føles som en blød massage. Man får en manchet (støvle/ærme) på, hvor der fyldes luft i de indbyggede kamre. Derpå presses overskydende væske tilbage mod hjertet, som er kroppens store pumpe. Herved stimuleres lymfesystemet og ødemet blødgøres og generne formindskes i arme eller benene. Kompressionspumpernes effekt er klinisk dokumenteret til afhjælpning af gener ved ødemer som f.eks. lymfødem, venøst ødem og ødem pga. immobilisation.

Klik HER, hvis du vil læse mere om vores kompressionsmaskine, og hvordan den har effekt. Vores maskine (Lympha Press pumperne) anvendes på alle hospitaler i Danmark som behandler lymfødem.

Kompressionsterapi kan:

  • Nedsætte smerter og hævelser efter operation og skader.
  • Nedsætte ødem efter traume og sportsskader.
  • Øge blodgennemstrømningen og blodcirkulationen.
  • Give en hurtigere restitution.
  • Give behandling og lindring af forskellige kredsløbsforstyrrelser; følger efter kræft, diabetes, åreknuder eller neuropati.

Send os en mail hvis du vil vide mere om kompressionsterapi eller booke en tid: info@th-lind.dk

Pris:

399,- for 45 minutters behandling.

1.795,- for 5 turskort.

3.595,- for 10 turskort.

Læs om Ingers oplevelse med kompressionsterapi:

“Sidste år blev jeg opereret for brystkræft, og i den forbindelse fik jeg noget lymfeødem, som er en væskeansamling under min højre arm. Det har medført at jeg ikke har haft fuld bevægelighed i armen. Følgeskader efter kemobehandling for mig, har været uro i mine ben, og jeg har også haft meget ømme fødder.

Nu har jeg fået 2 behandlinger med kompressionsterapi, og samme aften som jeg havde fået det, faldt jeg meget hurtigere i søvn end jeg plejer, fordi uroen var der ikke. Jeg har også fået færre smerter i mine fødder.

Tænk sig, at der skal så lidt til at man kan få en bedre livskvalitet og at man kan blive gladere. Behandlingen gør ikke engang ondt, det er super behageligt og rart.”