• +45 93 89 74 00
  • info@traeningshuset-lind.dk

Deluxe (hot yoga)

Deluxe (hot yoga)

KLIK HER for at tilmelde dig.

Pris pr. mdr. 399kr. (inklusiv skatter og gebyrer som TræningsHuset er pålagt at betale) Oprettelsesgebyr 175kr. Du kan også købe et 10 turs kort til 1.000,- for de 10 klip, som KUN giver adgang til Hot Yoga.

Hot Yoga:

Som det eneste medlemskab omfatter dette medlemskab Hot Yoga på hold. Her kan du dyrke Yoga i i opvarmet sal, og få fyldt udbytte og effekt af din Yoga træning. Vi har flere forskellige typer af Hot Yoga, så der er lidt for enhver smag.

Centret:

Medlemskabet inkluderer også fri træning i vores fitnessområde, som bl.a. omfatter et stort cirkeltræningsområde, masser af løbebånd, kondicykler og crosstrainere. Desuden har vi også et større område med håndvægte, vægtstænger samt kettlebells. Vores styrketræningsmaskiner er af høj kvalitet, og vi sætter vedligeholdelsen af dem højt, så vi sikrer dig den bedste træningsoplevelse når du er i centret. Du har mulighed for at trække dig lidt tilbage og strække ud eller lave gulvøvelser i vores udstrækningsrum. Her er der ro og fred, og du har mulighed for at træne uforstyrret.

Holdtræning:

På Deluxe medlemskabet har du også mulighed for at benytte vores holdtræning, med dygtige og veluddannede instruktører. Vi kører hold flere gange om ugen – både i bike lokalet og holdsalen. Vi har hold til enhver smag. Der er både træning til dig der vil have pulsen i vejret, dig der vil strammes op, dig der dyrker hård styrketræning og dig der vil det hele. Hvis salene ikke bliver benyttet til hold, kan du frit træne der. Du kan både bruge bike cyklerne og også alt træningsudstyr i holdsalen.