• +45 93 89 74 00
  • info@traeningshuset-lind.dk

Cirkeltræningsområde

Cirkeltræningsområde

 


Cirkeltræning:

Cirkeltræning er en effektiv træningsform, som er ligeså effektiv som almindelig styrketræning. TræningsHusets cirkeltræningsområde består af 9 træningsstationer og du har selv mulighed for at tilføje flere gulv- og vægtøvelser hvis du ønsker det. Træningsområdet er bygget op omkring udvalgte styrketræningsmaskinerne i centeret, som er opstillet i en cirkel. Maskinerne er fremstillet sådan at der ikke skal justeres eller indstilles inden du går i gang. Det eneste du skal gøre, er at sætte den belastning på som du ønsker. Du har dog altid mulighed for at booke en vejledningstime hvis der er noget du er i tvivl om, du skal blot sende os en mail, så finder vi en tid der passer dig.

 

Hvor længe:

Vi har et rødt/grønt lys der indikerer hvornår du skal træne og hvornår du skal skifte til næste maskine. Grønt lys = 1 minuts træning og rødt lys = 15 sekunders pause eller skift til næste maskine. Maskinerne er nemme at gå til og kræver ikke det store kendskab til fitness udstyr for at komme i gang. Ved du hvordan én maskine fungerer, så ved du hvordan ALLE maskiner fungerer.

 

Hvem:

Holdet er for dig der gerne vil have det maksimale ud af din træning og som gerne vil træne alle kroppens store muskelgrupper igennem. Alle kan bruge maskinerne, da man selv bestemmer intensiteten af træningen.

 

Cirkeltræning på hold:

Har du et medlemskab der inkluderer holdtræning, har du også mulighed for at deltage her, med uddannet instruktører. Vi har både Cirkeltræning i holdsalen, som er gulvøvelser i en cirkel, og vi har et hold der kombinerer ½ times Bike (cykling) og ½ times Cirkeltræning. Læs mere om vores forskellige holdtilbud, under “Holdbeskrivelse”.