• +93 89 74 00
  • info@traeningshuset-lind.dk

Generel information

Generel information

 


Nets medlemskaber:

Vores nets medlemskaber kræver en gyldig betalingsserviceaftale. Der opkræves et transaktionsgebyr på 4,32 DKK pr. md. Såfremt aftalen ikke er oprettet korrekt opkræver vi et gebyr på 15 DKK pr. girokort. Nets trækning foretages hver måned, og fortsætter løbende indtil at medlemsskabet opsiges af medlemmet. Ved opsigelse af dit medlemskab har du et varsel på løbende måned plus én måned.

 

Aldersgrænse:

Aldersgrænsen for at træne er min. 14 år. Af sikkerhedsmæssige grunde må børn under 14 år ikke opholde sig i træningsområdet. Unge mellem 14–17 år skal ved indmeldelsen medbringe en forælder, ligeledes skal begge parter medbringe ID. Indmelding kan ikke ske via hjemmeside, men kun ved personligt fremmøde i centret. Vi har dog et BørneFitness medlemskab for dem som er 9-13 år. Træningen foregår 2 gange ugentligt, med vejledning af vores dygtige og veluddannede personale. Læs mere under “BørneFitness”.

 

Booking af programlægning:

Det er ikke muligt at bestille programlægning eller opfølgning pr. telefon eller i centret. Tidsbestilling kan kun ske via mail: info@traeningshuset-lind.dk.

 

Medlemskabs pause:

Medlemskabet kan sættes på pause i op til 6 måneder. Medlemskabet bliver aktiveret automatisk når pausen udløber. Det koster 99,- at sætte medlemskabet på pause, som er et engangsbeløb. Pausen skal varsles inden den 15. i en måned, for at det kan nås til den 1. i måneden. Pausen kan kun oprettes ved at sende en mail til info@traeningshuset-lind.dk.

 

Opsigelse af medlemskab:

Opsigelse af medlemskabet kan kun ske ved at sende en mail til info@traeningshuset-lind.dk. Der er løbende måned plus en måneds opsigelse.

 

Moms:

Betaling for medlemskab er inklusiv den moms, som TræningsHuset betaler for medlemmets adgang til træningsredskaber o.lign. Nogle ydelser er fritaget for moms, f.eks. holdtræning, lukkede/private hold og privatundervisning.