• +45 93 89 74 00
  • info@traeningshuset-lind.dk

Genoptræning

Genoptræning


Fysioterapeut:

Har du fysiske udfordringer, skal genoptrænes efter en operation eller har du behov for faglig og kompetent rådgivning til din træning? Så kan du få skræddersyet din helt egen genoptræningsplan ved vores dygtige fysioterapeut, eller du kan få sammensat et helt forløb der er tilpasset til netop dig.

Genoptræningsplan:

En genoptræningsplan er til dig der har behov for en enkelt fysioterapeutisk programlægning. Her vil vores fysioterapeut give dig råd og vejledning ift. til dit problemområde, gennemgå de øvelser der vil hjælpe dig, og udskrive en træningsplan med de øvelser du skal lave fremadrettet. Træningsplanen indeholder beskrivelser af hvordan du laver de forskellige øvelser, hvor mange gentagelser og hvor længe øvelserne skal laves.

Pris: 499,-.

Individuelt træningsforløb:

Du har også mulighed for at få sammensat et helt forløb med vores fysioterapeut, hvor I mødes flere gange. Her er der mulighed for at justere træningen løbende, så den hele tiden passer til din fysiske formåen. Hvor mange gange du ønsker at dit forløb skal vare, er op til dig, og aftales med fysioterapeuten.

Du har også mulighed for at kombinere dit forløb med samtaler med vores kompetente kost- og sundhedscoach. Her kan du få hjælp til at ændre dine kostvaner, livsstil eller hvis du eksempelvis ønsker at opnå et vægttab.

Pris: Afhænger af længde på forløb.

Mere info:

Send os en mail, hvis du ønsker at booke en tid, eller hvis du vil høre mere om vores tilbud, så vender vores fysioterapeut tilbage til dig hurtigst muligt.