• +45 93 89 74 00
  • info@traeningshuset-lind.dk

Holdforløb til firmaer

Holdforløb til firmaer

 


Holdforløb tilpasset din virksomhed:

Ønsker du et forløb som kan fremme sunde medarbejdere på arbejdspladsen, så send os en mail, så finder vi en løsning og en pris. Forløbet kan sammensættes som du/I ønsker, og opfylde de behov I har. Eksempel på tidligere forløb i TræningsHuset:

  • 5 ugers forløb a. 2 timers varighed, 1 hverdags aften om ugen.
  • Her vil I få en 1 times coaching omkring livsstil, kost, træning og sundhed samt en times fysisk aktivitet efterfølgende.
  • Der vil ved start og slut være tests ift. fysisk og mental progression, samt vejning og mål i cm. Der vil være plads til at sætte egne mål.
    Mål/målsætning kunne være at fremme energiniveau, funktions niveau, velvære, vægttab, livskvalitet, overskud & motivation.

 

Virksomhedsbesøg:

Vi tilbyder også at komme ud på jeres arbejdsplads, og lave individuel vejledning i løbet af arbejdstiden. Vejledningen kan være justering af skriveborde, kontorstole og computere, så medarbejderen har den mest hensigtsmæssige arbejdsstilling. Det kan også være samtaler med fysioterapeut vedr. øvelser  for at afhjælpe kontor-gener (musearm, nakkespændinger, ryggener mm.), og vi kan tilbyde samtaler med vores kost- og sundhedscoach. Her kan I få individuel vejledning indenfor kost- og livsstilsændringer, så I kan hjælpe jeres medarbejdere til at opnå øget energi gennem kostvaner. Vi kan hjælpe jeres kantine med et oplæg til at implementere sundere retter til jeres medarbejdere.

 

Kontakt for mere info:

Send os en mail, så vi kan tage en snak om hvad I ønsker der skal ske for jeres medarbejdere. Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til jer.