• +45 93 89 74 00
  • info@traeningshuset-lind.dk

Mave træning

Mave træning

5 øvelser:

1: Et benssænk på ryggen. Lig med benene i 90 graders vinkel, hold lænden i gulvet og spænd i mavemusklerne. Før det ene ben ned mod gulvet, og derefter tilbage igen. Skift til modsatte ben. Lænden skal konstant være i gulvet under hele øvelsen.

2: Bækkenløft. Hold begge ben i gulvet med bøjning i knæene. Spænd i mavemusklerne og løft bagdelen fra gulvet, hvorefter den sænkes igen.

3: Bensænk på ryggen. Lig med benene i 90 graders vinkel, hold lænden i gulvet og spænd i mavemusklerne. Før begge ben ned mod gulvet, og derefter tilbage igen. Lænden skal konstant være i gulvet under hele øvelsen.

4: Bækkenløft på et ben. Hold det ene ben i gulvet med bøjning i knæene og det andet lige op i luften. Spænd i mavemusklerne og løft bagdelen fra gulvet, hvorefter den sænkes igen. Tag først gentagelserne til den ene side, og skift herefter til den anden.

5: Etbenssænk liggende på armene. Lig med benene i 90 graders vinkel, hold lænden i gulvet og spænd i mavemusklerne. Lig dig op på armene og før det ene ben ned mod gulvet, og derefter tilbage igen. Skift til modsatte ben. Lænden skal konstant være i gulvet under hele øvelsen.

Lav hver øvelse i 30 sekunder, hold derefter 30 sekunders pause. Gentag øvelserne – i alt 4 omgange.

traeningshuset

Leave a Reply