• +45 93 89 74 00
  • info@traeningshuset-lind.dk

Idag er en stor dag…

Idag er en stor dag…


Mange af jer ved ikke, at idag faktisk er en rigtig stor dag for os. Idag er det præcis 3 år siden at vi åbnede dørene op for TræningsHuset. Hold nu op, hvor var vi nervøse og nerverne sad uden på tøjet, da de første nye medlemmer kom ind ad døren. Vi var overvældet over alle de mennesker der kom den første dag – vi talte ikke, men 400 mand meldte helt klart sin ankomst til vores debut. Medlemskaberne tikkede ind, og vi nåede vores første delmål på kun 4 måneder, hvilket var ret godt (hvis vi selv skal sige det). 

Første uge var rent kaos! Det værste der kunne ske, skete! Vores computer og it system fungerede ikke! Dør-systemet var også nede, og vi var nede og låse op kl 5.00 og låse igen kl 22.00. Heldigvis virker det idag😊

Vi havde en travl januar og lavede det ene træningsprogram efter det andet. I var for vilde! Den første der fik lavet træningsprogram, er faktisk stadig medlem her 3 år efter, så noget må vi have gjort rigtigt😜

Vi har også flere af vores instruktører der har været med fra dag 1 – faktisk flere der var med helt fra dag minus 33. Rå vægge og intet gulv, var rammerne for vores første personalemøde. Vi sad midt mellem håndværkere, støv og larm, og snakkede om hvad vores planer var. Idag er teamet udvidet markant, og vi er stolte af det stykke arbejde hver og en præsterer i centret.

Vi har dog mødt flere skeptiske mennesker, som aldrig havde sat benene i et træningscenter, som ikke rigtig kunne se “hvad det der træning skulle gøre godt for”, og flere der havde nej-hatten på. Men alligevel blev I meldt ind (I ved selv hvem I er😂). Vi kan nævne mange af jer skeptikere, som stadig er i centret, og som er blevet lidt små-afhængige af træningen, og som faktisk ikke kan undvære det. 

Vi har selv udviklet os, både personligt og fagligt. Vi er kommet til at lave det vi virkelig har lyst til – at hjælpe jer, til at gøre noget godt for jer selv. Vi har stor fokus på at gøre det der gør os glade, og ikke bruge tid på det der fylder på en negativ måde. Drømmen for os har været, at skabe et sted hvor folk føler sig velkomne, hvor sammenhold skaber nærvær og nye sociale relationer, og et sted hvor folk føler sig mødt af SUNDHED, NÆRVÆR OG FAGLIGT (og ikke mindst, et RENT center😜). 

Når vi kigger tilbage på det vi har skabt, er det med stolthed og et lille skulderklap på ryggen. Vi møder 2019 stærkere og større end nogensinde, og vi er kommet for at blive.

Så stort tillykke med fødselsdagen til os! Vi havde aldrig fejret den uden jeres opbakning.

traeningshuset

Leave a Reply