• +45 93 89 74 00
  • info@traeningshuset-lind.dk

SundHedsCamp

SundHedsCamp

Noget der passer til dig

Har du et ønske om at komme til at træne fast 3 gange om ugen? Eller vil du tabe dig? Vil du være stærkere? Eller har du en drøm, om at kunne tage 20 armbøjninger? Eller går du og tænker på et helt andet mål du gerne vil opnå?

KLIK HER, hvis du vil vide mere

Så er det nu du skal læse videre.

TræningsHuset har et fantastisk holdforløb, som passer til alle – også til DIG og dine mål og dine behov. Det et er lige meget om du vil tabe dig, blive stærk eller hvad du vil. Vi hjælper dig, i et fællesskab hvor vi støtter op om hinanden og sørger for at du kommer tættere på dit mål.

I dag ved vi at hvis vi skal have et langt og sundt liv, så handler det om at træne og holde sig i gang, og have en sund livsstil. Det handler om at kunne tage ansvar for eget liv, og finde noget der passer til dig, som er holdbart på den lange bane.

På vores forløb er det plads til alle – og vi mener ALLE.

Forløbet strækker sig over en længere periode, og ligger i weekender fordelt over perioden. Vi er 2 trænere med forskellige baggrund, der står i spidsen for forløbet. På den måde kan vi favne bredt, og hjælpe dig med vores forskellige kompetencer. Vi har hver gang halvanden time, hvor der både vil være vejledning og træning. Det bliver aldrig det samme, så du skal være klar på lidt af hvert, men vi lover det bliver sjovt og udfordrende. Vi sørger for at sætte målsætninger, og laver aftaler med jer mellem hver træning. Vi hjælper med at bibeholde jeres motivation, hver gang I når et skridt tættere på jeres mål.

Vicki

Du får:

1 1/2 vejledning + træning 9 gange.

Fedt % måling efter behov

Et forløb med masser af fælleskab, som alligevel er individuelt, og passer lige netop til dig

Til forløbet er der tilknyttet 2 trænere, som blandt andet har kompetencer som fysioterapeut, personlig træner, kostvejleder, coach mm. :

Vicki Marquatsen: Fysioterapeut, personlig træner og holdunderviser.

Helene Klint: Træningsinstruktør, holdunderviser, kost-og sundhedscoach, systemisk coach og indehaver af TræningsHuset.

Helene

Pris KUN 699,- for de 9 gange

Datoer, kl. 10.00-11.30:

5. marts Vicki & Helene

19. marts Vicki

2. april Helene

16. april Vicki & Helene

30. april Vicki

14. maj Helene

4. juni Vicki

11. juni Helene

18. juni Vicki & Helene

MELD DIG TIL HER

Obs: Aldersgrænse er 14 år.