• +93 89 74 00
  • info@traeningshuset-lind.dk

Sund weekend-menu

Sund weekend-menu

Jeg oplever ofte når man er ude at spise ved andre i weekenden, står menuen tit på bøf, sovs og kartofler, hvilket også er lækkert nok (engang i mellem). Men weekend-menuen kan også laves super lækker, på en sund og nærende måde. Her til aften stod menuen på laks, råstegte rødbeder og spinatsalat med tomat og feta.

De fleste kan nok nikkende genkendende til at det er sundt. Men de 3 hovedingredienser hører faktisk under betegnelsen superfood, eller powerfood som andre ville kalde det.

Rødbede: Det er den lækre røde farve der indeholder alt det gode! Betacyanin er hemmeligheden, som gør dig vital og virkelig frisk. Betacyanin hjælper din lever med at afgifte og gør dit immunsystem stærkere. Rødbeder indeholder også silicium, som er godt til hår og negle. 

Laks: Laksen indholder omega-3 fedtsyrer, som slanker dig, giver klare tanker, og hjælper betændelsestilstande til at forsvinde. Den hjælper til en bedre hjernefunktion og koncentration samt forebyggelse af hjerte-kar-sygdomme.

Spinat: Det grønne bladsalat har et højt indhold af karotenoider, som kroppen omsætter til antioxidanten A-vitamin, der udløser en immunreaktion til bekæmpelse af infektioner. Indholdet af C-vitamin er gavnlig for din hud, og B-vitaminet øger dit energiniveau. 

Uanset hvad man mener om superfoods, så kan vi vist alle blive enige om, at det lyder som noget vi alle har gavn af. Desuden så smager det jo også fantastisk.

Velbekomme.

 

 

traeningshuset

Leave a Reply