• +93 89 74 00
  • info@traeningshuset-lind.dk

Personligt Træningsforløb

Personligt Træningsforløb

Her i TræningsHuset er vi 2 trænere som laver personlige træningsforløb. 

Lene Gildbjerg th., er uddannet fysioterapeut og er specialist indenfor skader, skadesforebyggende træning og har flere års erfaring. Helene Klint tv., er uddannet træningsinstruktør og har specialiseret sig indenfor vægttab, sundhed og generel træning.

Vi vil altid sørge for at dit træningsforløb så effektivt, at du vil komme tættere på dine mål. I et forløb hos os, får du altid :

⚫ 1 x indledende samtale, før opstart på forløbet. På denne måde sikrer vi os at vi kender lidt til dig og dine evt. skavanker, mål, og finder ud af hvilken vej vi skal gå ift. træning og vejledning.

⚫ 1 x træning/samtale = 60 minutter, hvor der er fuld fokus på dig.

⚫ Fedt % målinger ved hver session, så vi kan følge din udvikling.

⚫ Yderst professionel vejlending.

Det er vigtigt for os begge at forløbet bliver tilpasset den enkelte, så vi i fællesskab kan nå de mål DU har for træningen. Vores personlige træningsforløb, kan indeholde lige netop det du ønsker, og kan kombineres så du til slut står med en viden og en følelse af at du kan stå på egne ben. Vi kombinerer gerne træningen med kostsamtaler eller fysioterapeutiske undersøgelser – du bestemmer. Vi tilpasser det hele til DIG.

Vi har flere forskellige pakker, vi kan tilbyde dig :

1 times personlig træning eller vejledning – 599,-

5 timers pakke – 2.745,- (Spar 250,-)

10 timers pakke – 4.990,- (Spar 500,-)

Send os gerne en mail, så vi kan aftale et møde, hvor vi kan finde ud af hvordan vi kan hjælpe netop dig.