• +45 93 89 74 00
  • info@traeningshuset-lind.dk

Lind på vægten 2019

Lind på vægten 2019

Lone var med i Lind på vægten 2019.
Sidste år tilmeldte et af vores dejlige medlemmer sig til TræningsHusets forløb, Lind på vægten. Hun tilmeldte sig sammen med 105 andre, men havde hendes helt egen grund til at tilmelde sig et 10 ugers vægttabs-forløb. Årsagen kommer måske bag på mange…
Læs om Lones fantastiske rejse her:

“Jeg har i mange år haft store problemer med mine skuldre og tænkte nu skulle der altså ske noget.
Meeeeeen, et træningsstudio var ikke lige mig…
Jeg var ikke tilmeldt noget sted, andet end i diverse foreninger. Jeg prøvede en helt masse ting, men intet hjalp. En rigtig god veninde spurgte om jeg havde set TræningsHusets opslag vedr. Lind på vægten 2019, og spurgte om jeg ville med. Jeg tænkte, at det måske var en måde at komme i gang på. Som 2. prioritet kunne jeg også komme af med noget af min overvægt. Så jeg meldte mig til.


I starten var jeg meget fokuseret på træning af mine skuldre. Men da der røg et par kilo i den forbindelse, tog kampen mod kiloene ret hurtigt over, og blev mit fokus punkt nr. 1. Det var virkelig rart at starte sammen med en kæmpe flok af skønne mennesker. Jeg kunne bruge dem og TræningsHuset til at finde den støtte, som jeg vidste, at jeg ville få brug for. Holdtræningen om søndagen var med til at holde humøret oppe. Jeg var ikke alene og jeg kunne se at andre kæmpede lige så meget som jeg. Jeg synes også det var ret fedt at prøve forskellige hold, og se om der var et eller flere hold jeg kunne bruge fremover. Min motivation er stadig at kunne deltage i funktionel cirkeltræning, det prøvede jeg en søndag og det var bare sådan en fed oplevelse! Jeg mangler bare lidt mere træning med skuldrene inden jeg kan deltage her.


Nu er jeg den type som ikke ejer en vægt, og jeg målte mig ikke i forløbet. Så i dette “mørke” blev motivationen holdt oppe af de små træningsøvelser vi fik, kost forslag og gode råd. Vi var en gruppe, der begyndte at gå hver tirsdag. I denne gruppe blev der talt om alt, vi brugte hinanden, søgte råd, fik medgang/opsang når en af os var nede og roste hinanden når det gik godt. Vi går stadig sammen den dag i dag, snakker stadig og holder stadig hinanden oppe.


Jeg har nu fået en hverdag med min vante gang i Træningshuset. Jeg skal helst være der 3 gange om ugen, så har jeg det bedst. Jeg løber/går på løbebånd, cykler, roer engang i mellem og træner lidt med vægte, derudover er jeg også på hold. Nu har jeg også fået oparbejdet en lidt større styrke i mine skuldre, der er dog lang vej endnu.
Jeg holder mit vægttab og har også tabt mere efter Lind på vægten 2019 sluttede. Jeg tabte 10 kilo på de 10 uger forløbet stod på. Lige nu står det dog helt stille, og her kræver det sin kvinde at fortsætte. Den kamp tager jeg gerne! Jeg har stadig masser af kilo at tage af, så jeg er slet ikke færdig endnu. Derfor er jeg da også med i projektet Lind på vægten 2020.
Man SKAL være motiveret! Man bliver vejledt i forløbet, men det ER en selv, der skal gøre arbejdet.


Lind på vægten og Træningshuset blev vendepunktet for mig . Træningshuset er et dejligt sted at være. Man er simpelthen VELKOMMEN og folk er glade og er med på noget sjov engang i mellem – også dem man ikke kender.


Så kom glad – vi ses”

Lind på vægten 2020.
Lone var en del af Lind på vægten 2019, og er det også i 2020. Der er stadig plads ved siden af Lone i træningssalen, men der er begrænset antal pladser.


Skal du nå at have en plads?


KLIK HER, så kan du både læse mere om forløbet, og tilmelde dig med det samme.

traeningshuset

Leave a Reply