• +93 89 74 00
  • info@traeningshuset-lind.dk

Læs ugens 3 “medlemmerne siger”

Læs ugens 3 “medlemmerne siger”

– og få et godt tilbud !

Charlottes oplevelse med kompressionsterapi:

“Da jeg som 17 årige fik jeg en skiskade, hvor jeg ødelagde min minisk og korsbånd, er der med tiden kommet en del slidgigt i mit knæ. Dette gør at, jeg har daglige smerter, ødemer(hævelse) rundt om hele knæet og  nedsat mobilitet bl.a.  på grund af hævelsen. 

Jeg har rigtig god effekt af kompressionbehandling, da den er effektiv til at fjerne den hævelse jeg har. Hævelsen har negativ indvirkning på mine smerter i knæet, og kompressionsbehandling er tildels smertelindrende for mig.”

Fysioterapeut, Lene Gildbjerg fortæller:

”Kompressionsterapi føles som en blød massage. Man får en manchet på (i Charlottes tilfælde, en støvlemanchet), hvor der fyldes luft i de indbyggede kamre. Overskydende væske presses tilbage mod hjertet, som er kroppens store pumpe. Herved stimuleres lymfesystemet og generne formindskes i benene.”

——————————————-

Sørens oplevelse med behandling:

“Jeg har trænet helt vildt det sidste år, og har gennem træningen oplevet skuldersmerter, som er blevet mere og mere intense. Ved fysioterapeutisk behandling, gør hun mig opmærksom på, at jeg måske har øget belastningen for hurtigt i min træning, og at jeg har haft for meget fokus på at træne min forside af kroppen.

Efter jeg er begyndt med behandlinger, har jeg opnået: 

  • Mindre smerter i skulderen.
  • Større bevægelighed.
  • Og jeg har fået tilpasset min træning, så den passer til det niveau min krop er på.”

Fysioterapeut, Christina Lykke fortæller:

“Det er vigtigt at finde ud af hvad den præcise problematik er, for at kunne afhjælpe smerter, symptomer, ændre dårlige vaner, fejlstillinger mm.

Kombinationen mellem korrekt træning og behandling, kan være alfa og omega. Ofte ser vi at den ene side er svag, og den modsatte side er stram. Ved at løsne op på den stramme side og styrke den svage side, opnår vi de bedste resultater.”

——————————————-

Jørgens oplevelse med kompressionsterapi:

“Jeg har begyndende slidgigt i flere tæer, og oplever føleforstyrrelser og ødelagte nervebaner som følge af diabetes. Jeg oplever forskellige typer af smerter i fødderne, uro om natten og oplever ophobning af væske i benene. Efter jeg er startet med at få kompressionsterapi, har jeg fået det meget bedre. Blandt andet:

  • Smertereducering i fødder.
  • Mindre uro som giver bedre nattesøvn.
  • Følelsen i fødderne er meget bedre i de efterfølgende uger efter kompressionsterapi.”

Fysioterapeut Lene Gildbjerg forklarer:

”Kompressionsterapien er med til at øge blodgennemstrømningen i Jørgens ben, som derved giver ham en lethed og større bevægelighed. Den presser overskyende væske væk fra leddene som er ramt af slidgigt og dermed ømme/smertepræget.”

——————————————-

ET GODT TILBUD !!!

Hele denne uge sparer du 20% på bindevævsmassage!

45 MINUTTER FOR KUN 300kr!

Klik her, hvis du vil gøre brug af tilbuddet:

https://fitness.flexybox.com/traeningshusetLind/Registration

Her efter booker du din tid ved at sende os en mail: info@traeningshuset-lind.dk. 

Obs: Tilbuddet gælder kun til og med den 8 marts.

traeningshuset

Leave a Reply