• +93 89 74 00
  • info@traeningshuset-lind.dk

FAQ: TræningsHuset er pålagt lukning pga. statens nyeste corona-restriktioner.

FAQ: TræningsHuset er pålagt lukning pga. statens nyeste corona-restriktioner.

Det er fra myndighederne vurderet, at det i en periode er nødvendigt med yderligere restriktioner i vores kommune på en række områder for at begrænse smittespredningen, herunder en midlertidig nedlukning af indendørs idræts- og fritidsaktiviteter, bl.a. træningscentre.

Efter seneste udmelding fra myndighederne er Herning kommune omfattet af restriktionerne fra fredag den 11. december. Det betyder, vi lukker TræningsHuset fra den pågældende dato og indtil vi hører andet fra staten.

Hvad betyder det for dig som medlem ?

  • TræningsHuset lukkes midlertidigt
  • Dit medlemskab vil automatisk blive sat på pause uden beregning. Det betyder, at du ikke skal gøre noget aktivt. Centret vil indtil videre være lukket til vi hører mere. Når centret genåbner, bliver dit medlemskab automatisk aktiveret igen.
  • Hvis du er på pause, og pausen er sat til at slutte inden for lukkeperioden, sørger vi for at forlænge den, så du er på pause i hele den periode, vi måtte holde lukket.
  • Dét du måtte have betalt for lukkeperioden i december, vil blive modregnet din først kommende regning, efter vi genåbner centret.
  • Alle de hold du er tilmeldt i perioden, afmelder vi.

Det betyder, at du som medlem ikke skal gøre noget aktivt.

Ekstra info:

TræningsHuset har hjemsendt ALLE ansatte, og derfor vil der ikke være besvarelse af mail eller telefon i lukkeperioden. 

Melder du dig ud i lukkeperioden eller sætter dit medlemskab på pause, skal du ikke fortvivle når vi ikke svarer på din henvendelse. Så snart vi åbner igen, sørger vi for at din udmelding/pause er sket. 

Udmelding er med løbende måned plus en måneds varsel, jævnfør medlemsbetingelserne.

Pause skal varsles inden den 15. i en måned, for at kunne træde i kraft til førstkommende 1. i en måned. En pause kan maksimalt vare i 6 måneder jævnfør medlemsbetingelserne.

Vi håber på jeres forståelse for dette, og ser frem til igen at slå dørene op i TræningsHuset igen.

SvarVideresend