• +93 89 74 00
  • info@traeningshuset-lind.dk

DE 6 STØRSTE FORDELE VED AT TRÆNE SAMMEN

DE 6 STØRSTE FORDELE VED AT TRÆNE SAMMEN

1. Man motiverer hinanden til at komme af sted. Det er svært at droppe træningen når man ved at man skal mødes og har en aftale i centret kl 16.30. Det er rart at have en der kan heppe lidt på en og sørge for at man kommer af sted, når motivationen er i bund og sofaen kalder. 

2. Man tør mere. Man kommer nemmere af sted til et hold som man aldrig havde drømt om at deltage på, hvis ens trænings-ven “presser” en til at tage med. Måske man ikke tør at tage alene til Yoga eller Stram Op alene. Så er det godt at have en at følges med.

3. Socialt samvær. Det er altid lidt sjovere og hyggeligere at være 2 til træning. Du når at være sammen med din bedste ven, og får rørt dig på samme tid. Total WIN WIN. 

4. Det er praktisk at være 2 til styrketræning. Så er der altid en der kan heppe på en, når den sidste øvelse skal gennemføres og der er altid en der kan tage imod vægtene for en.

5. Du bliver klogere. Når man er 2, kan man lære af hinanden og få lært nye træningsøvelser at kende. Du kan derfor udvide dit træningsprogram og derved presse din krop mere med nye bevægelser og øvelser.

6. Du presser dig selv mere. Man har tendens til at kunne lidt mere når ens ven kan. Så måske du lige kan putte 5-10 kilo mere på en øvelse, hvis din ven kan. Derfor får du mere ud af din træning og gør noget godt for dig og din krop.

Hvordan får du en trænings-ven?
Lige nu kan du træne helt GRATIS i TræningsHuset i oktober måned, hvis du henviser et nyt medlem til at træne i centret. Du skal bare komme ned i centret med din ven, så sørger vi for at du er betalingsfri i oktober. Din ven træner selvfølgelig også GRATIS i denne måned😜 
Når I så er kommet godt i gang, så har vi et par venne-øvelser til jer.

traeningshuset

Leave a Reply