• +93 89 74 00
  • info@traeningshuset-lind.dk

Personlig træner

Personlig træner

Vi har haft enorm succes med vores 8 ugers Bootcamp forløb med personlig træning 1 gang om ugen. Det gør vi nu mere intenst, og tilbyder nu 4 ugers træning med personlig træning 2 gange om ugen !

Vi starter forløbet med en indledede samtale hvor vi skal bruge 20 minutter til en halv time på at forventnings afstemme forløbet, så vi kan tilpasse de 4 uger præcist til DIG. Herefter aftales de i alt 8 personlige træninger (tiderne ligger primært mellem 8 og 16 i hverdagene)

Vi måler din fedt procent den første gang vi mødes, og igen den sidste dag, så vi kan følge din udvikling.

Du får professionel og veluddannede trænere (Lene eller Helene), som nok skal være med til at udvikle din krop, og hjælpe dig til at blive sundere og stærkere og mere FIT !

Lyder det som noget der kunne være en fed måde at tilbringe 4 uger på? Så bliver du nok blæst bagover af vores intro pris !

Du sparer nemlig hele 25 % på forløbet, hvis du tilmelder dig nu.

KUN 3.669,- (normal pris 4.892,-)

OG ENDNU VILDERE; Hvis du melder dig til sammen med en ven og I træner sammen, så giver vi yderlig 50% rabat på person nummer 2.

Dvs. at I KUN betaler 2.751,75,- pr. person for de 4 uger. Det fåes simpelthen ikke billigere – men kvaliteten er stadig helt i top !

Er du stadig fristet ?

Så send os en mail, så vi kan få booket en indledene samtale til dit personlige træningsforløb: info@traeningshuset-lind.dk.