• +45 93 89 74 00
 • info@traeningshuset-lind.dk

Hvor skal du hen? Og hvordan kommer du dertil?

Hvor skal du hen? Og hvordan kommer du dertil?

HHvis du læste vores indlæg i sidste uge omkring corona-kartofler og mangel på fysisk aktivitet, og har gjort dig nogle tanker omkring hvor du er rent fysisk, så er det måske tid til at tage næste skridt på vejen. Målet er at vi ikke vil være corona-kartofler, men vi vil tilbage til vores fysiske aktivitetsniveau, som før alt det her corona-halløj. Men der er igen et par tanker der skal tænkes.

For det første, hvor skal du hen?

Du ved allerede nu, hvor du er rent fysisk (det fandt du ud af i sidste uge), men hvad er det store mål egentligt – og hvordan kommer du derhen?

Først og fremmest skal du tænke på det store mål med din træning og fysiske aktivitet. Er det at komme til at træne 2 gange om ugen? 4 gange? Skal du måske træne op et maraton? Skal du have færre smerter i ryggen? Eller noget helt andet. Det er vigtigt at det er DIT store mål, og ikke alle de andres. Skriv det ned, og hæng det op på køleskabet, som en motivationsfaktor. Det hjælper ofte at kunne se det på skrift, for at bibeholde motivationen. Eller endnu bedre, sig dit mål højt til andre. Det forpligter på en helt anden måde, end hvis man holder det for sig selv.

Nu har du endelig fundet dit mål, men så skal vi have fundet vejen derhen. Den vil måske være lidt bumpet, og gå op og ned, men det er helt normalt. Desværre er der ikke meget i livet der skal være legende let. Det handler om at du gør dit bedste, og hvis der er noget der vælter på vejen, så er det op igen. Vigtigst af alt, er at du ikke giver op, og glemmer dit store mål. For at nå målet, er det en rigtig god ide at have nogle små delmål. På den måde oplever du små succeser på vejen til det det virkelig handler om – DET STORE MÅL. Dine delmål kan være at du starter med at træne 1 gang om ugen og først sætter dig i sofaen kl. 20.00 i stedet for kl. 19.00. Det kan være at du finder et løbeprogram, som du kan følge på vejen til dit maraton. Det kan være at du får lavet et træningsprogram der er tilpasset din ryg, så du sikrer dig at du får de øvelser der passer til dig og dit niveau. Der er masser af delmål at tage fat på, det handler bare om at du finder de rigtige for dig.

Inden vi i næste uge giver gode råd til hvordan det kan blive lidt lettere at nå dit mål, kan du deltage i vores konkurrence om et personligt træningsprogram lavet af Lene (fysioterapeut). Du deltager på vores Instagramside under vores konkurrenceopslag ”VIND ET TRÆNINGSPROGRAM”. Du deltager ved at skrive ”TRÆNINGSPROGRAM” i kommentarfeltet. Vi trækker lod blandt deltagerene på torsdag. Klik HER

traeningshuset

2 comments so far

Tommy bygvraaPosted on7:27 am - mar 20, 2024

Hej vil lige høre hvordan det ser ud vis jeg vil begynde og træne hos jer fra påsken af. Skal jeg så betale for hele marts månede???
Også jeres kontakt info er dækket af jeres fine billede, så kan ikke se adressen, men trænet der før vis det ligger samme sted endnu. Ligger det stadig i lys krydsdset???
Hov og vis jeg bare skal betale til den første hvad koster det så pr dag jeg træner?
Hilsen Tommy bygvraa

  traeningshusetPosted on9:39 am - mar 20, 2024

  Hej Tommy.

  Når du melder dig ind hos os, så betaler du fra den dag du melder dig ind og indtil næste PBS trækning. Dvs. hvis du melder dig ind i dag, betaler du kun for resten af marts + april. Herefter overgår din betaling til PBS og trækker hver den 1. i måneden. Du kan kan også sagtens købe engangspas til 60,- pr. træning, men det kan næsten ikke betale sig, hvis du alligevel vil meldes ind.
  Vi ligger helt samme sted som vi plejer – vi er ikke så nemme at flytte 🙂
  Vi får lige kigget på det med kontaktoplysningerne, men det er Vejlevej 1, indgang B

  Vh Helene

Leave a Reply