Nyheder

Nyheder:

BØRNEFITNESS – NY SÆSON STARTER DEN 3. JANUAR TIL OG MED APRIL!

TræningsHusets BørneFitness hold er for alle mellem 9 & 13 år. Der trænes på samme måde som mor og far gør når de er på hold i centret, blot med mindre modstand og med mere leg i træningen. Der er altid uddannede instruktører som varetager træningen, og der er stor fokus på at træningen udføres korrekt. Træningen er hver mandag kl. 17.00-18.00 samt onsdag kl. 16.00-17.00. Se priser under “MEDLEMSSKABER”. Henvendelse i centret for hvornår vi starter ny sæson op.

Kommer til januar 2018!!!

MAX Puls test: På dette hold får du mulighed for at få testet din max puls på bike cyklerne. Maxpuls testen er kort, men pulsen kommer helt op i top, så du blandt andet kan teste om dit iQniter pulsbælte er indstillet korrekt. Det anbefales ikke at du har trænet hårdt i dagene op til testen, for at få det mest korrekte resultat. (er ikke et fast hold, men et engangstilbud)

Intro til Cirkeltræningsmaskiner: På dette hold har du mulighed for at få en introduktion til vores populære cirkeltræningsmaskiner. Du får vist hvordan maskinerne bliver brugt korrekt og får mulighed for at afprøve træningen. Cirkeltræning er styrketræning af hele kroppen i styrkemaskiner. Du får trænet din krop på en hurtig og effektiv måde. (er ikke et fast hold, men et engangstilbud)

Bike&Cirkel: Bike&Cirkel er den perfekte kombination at puls og styrketræning. Vi starter på Bike cyklen i 30 minutter efterfulgt at 30 minutters cirkeltræning. Cirkeltræningen kan både foregå i holdsalen, men også i cirkeltræningsmaskinerne i centret. Holdet er for alle, og niveauet kan tilpasses den enkelte.

Cirkeltræning: På dette hold træner vi cirkeltræning i holdsalen. Træningen er effektiv og har fokus på at udfordre dig på styrke, balance, stabilitet, funktionalitet og core. Øvelserne udføres med egen kropsvægt som modstand eller vægtskiver i alle størrelser. Øvelserne kan indstilles efter funktionsniveau, så alle niveauer bliver udfordret – du kan selv vælge om træningen bliver nem, moderat eller rigtig hård.